Kära läsare!

För en vecka sedan hände något med min blogg. Det var dessutom tyvärr tredje gången på lika många veckor. Den här gången var det betydligt sämre än de tidigare gångerna. Inte mindre än tio dagars bloggande försvann plus era kommentarer och ytterligare lite ändringar jag gjort på bloggen.

Vad ännu värre är att på denna vecka som nu gått har min bloggleverantör inte klarat av att återställa det förlorade datat. Jag väntar på en backup och jag väntar på besked. Men den som väntar på något gott väntar alltid för länge.

Jag ger upp på egen domän och flyttar till

http://trainingchamp.blogspot.com

där ni jättegärna får fortsätta att följa min träning och mitt tävlande.

Vad som händer med den här sidan vet jag inte i dagsläget. Den som lever får se. Men att försöka blogga på ett webhotell där inlägg oförklarligt försvinner och inte går att återskapa på en vecka känns meningslöst. Billigt är bra sägs det men kanske att gratis är bäst.

Välkommen att hänga med till min nya adress.

Laila