Det blev ju inte sex timmars träning som vissa andra har haft idag, men det blev i alla fall två träningspass. Dagens löppass gick uppför backarna till Ollesbodarna, 12 km tur och retur, och det var ju helt underbart ute. Sol sol sol. Och jag hade motvind uppåt, precis som det ska vara. Sista biten upp var det oplogat så det blev ju lite extra träning. Och jag var pigg. Det kändes som att benen hade så bråttom att jag knappt hann med. Skön känsla.

Kändes lite b-igt att sen ta sig in och sätta sig på trainern. Det blev 65 minuter och 102 i kadens och fortfarande kändes benen pigga.

Och nu jag är ännu mer sugen på att få springa. Men Coach är skoningslös. Jag har försökt men han säger fortfarande att det bara blir ett kort pass i morgon också. Kanske att jag kan smyga ut i morgon bitti när han sover? smiley