Jabba dabba doo! Jag springer igen! Med tanke på hur ont jag fick när jag sprang i helgen är det otroligt att jag kan springa igen! Och det var roligt. Det blev tio lugna kilometer i snöslask och modd. Stora blöta flingor singlade sakta och tungt mot marken. Otroligt skönt ute. Och det var otroligt skönt att röra på sig igen. Jag har haft fyra träningsfria dagar efter tävlingen nu. Är det tillräckligt? Ett fel jag gjort mer än en gång är ju att bara låta mig fångas av en glädjevåg och inspiration efter tävling och bara kört på med träning. Utan vila. Nu vill jag vara klok! (?)

Jag kunde också räkna in skadeverkningarna. Spontant skulle jag vilja säga noll och intet. Men jag fick känningar, lite aningar i min skadade vänstra fot. Annars var det höfterna som klagade lätt. Men det är säkert övergående. Nu är det bara att träna på. Ett litet tag. För snart ska det tävlas igen! smiley